Våra tjänster

Din partner inom kyla, värme samt ventilation med fokus på energieffektivisering.

 

Med e.klimat som leverantör så kan du förvänta dig helhjärtat engagemang och service på högsta nivå.

Välkommer in till eklimat

Energi

Hos oss på e.klimat klappar våra hjärtan extra  hårt för energieffektivisering. Ett ständigt fokus på att minska din energiförbrukning ska genomsyra alla våra tjänster. Som kund kan du förvänta dig att vi hela tiden kommer att arbeta proaktivt både med att optimera befintlig utrustning samt ta fram bästa lösning vid installation av ny. Det vinner både du och vår miljö på!

Tåg

Efterfrågan på vårt proaktiva underhållsarbete av HVAC-aggregat på tåg har under senaste åren ökat kraftigt. Vi ser detta som ett kvitto på att e.klimats fokus på driftsäkerhet och tillgänglighet verkligen är något våra kunder uppskattar. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Mantena då vi nyligen fått uppdraget att underhålla samtliga aggregat på Öresundstågens flotta.

KYLA

e.Klimat erbjuder projektering, installation, service och underhålla av Kyl- och värmeanläggningar. För oss är en driftssäker och energieffektiv anläggning en självklarhet. Med lång branscherfarenhet, noggrann service och ett helhjärtat engagemang får vi din kyl- och värmeanläggning att fungera optimalt till lägsta kostnad.

VENTILATION

Oavsett om ditt uppdrag är stort eller litet kan du lita på att vi på e.klimat kommer att leverera en skräddarsydd helhetslösning  anpassad för ditt behov. Ett bra inneklimat spelar stor roll för vårt välmående och höjer vår prestationsförmåga. När installationen är överlämnad kommer vår kommer våra servicetekniker att säkerställa att din anläggning kommer att fungera optimalt i många år framöver.